Sharing is caring =)

Jumaat, 8 April 2011

sms cute+persahabatan+tazkirah+love (~.^)

Salam Pertemuan... Lamanya menyepi tidak menyapa teman bicara hati ni..hehe... Apa khbr semua? Em.. Dalam mencari erti hidup yg bahagia, kita sentiasa menghadapi pelbagai dugaan. Baik yang baik mahupun yang tak baik..hehe... Tapi bukan tu yg nak dicerita.. Sebenarnya tercetus idea nak wujudkan satu halaman g utk menyimpan mesej2 yg menjadi sejarah... Masa nak delete sebelum ni, tetiba muncul idea nak share kat blog. Biasalah, sms kan ada banyak style. Maybe, anda semua da pernah terima ataupun x.. Jd, kepada sesiapa yg rajin nak menjenguk, datanglah menyapa taman kenANGAN sy d atas ni... Kalo nak komen pun atau tambah pesanan boleh jugak.. Dialu-alukan lagi... Slmt bertandang... =)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Cerita hati ^.~

Info, ini pasal 'Main Menu' di atas ni ^.~

1. kemBARA = Pengalaman seharian/bulan/tahun
2. kerJAYA = Pasal Kerja, selaku pendidik. RPH/RPT dll
3. kenANGAN = yg ni tidak lain tidak bukan pasal SMS.. hehe
4. kerisTALL = Tentang Mutiara kata/hikmah yg leh jadi pedoman
5. kALAM = Bacaan/ayat-ayat suci Al-Quran. Tentang khat jugak
6. KHaYaLaN = semua tentang khayalan la. Macam lagu2 ka.. Sajak ka... Hentam aja.. ^.~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Enjoy (^.~)

Terdapat ralat dalam alat ini

say TQ n sorry =)

"…dan hendaklah mereka memaafkan dan berlapang dada. Apakah kamu tidak suka bahawa ALLAH mengampunimu. Dan ALLAH Maha Pengampun, Maha Penyayang.” – An Nur : 22

Nabi s.a.w bersabda, "Orang yang paling sabar di antara kamu ialah orang yang memaafkan kesalahan orang lain padahal dia berkuasa untuk membalasnya." (Riwayat Ibnu Abiduyya dan Baihaqi)